Новини

Задържаха провокатора, хвърлял телефони на журналисти на форума на ГЕРБ

  07.08.2020 11:53  
Задържаха провокатора, хвърлял телефони на журналисти на форума на ГЕРБ

Младежът твърди, че мъж му платил 500 лв. да прави провокации. След проведените активни действия от СДВР по издирване на участниците в конфликта по време на конференцията на ГЕРБ, до момента са установени три лица, съобщават от МВР. "На 6 август е задържан 22-годишен, присъствал на мястото на инцидента. Установен и разпитан е и мъж на 66 г., който е заснет от журналисти да отправя към тях обидни и нецензурни реплики. На 7 август е задържан и 20-годишният извършител на противоправните действия - изтръгване и изхвърляне на мобилното устройство от ръцете на журналиста.

Под ръководството на прокурор, СДВР продължава действията по разследването", добавят от полицията. Задържан е мъжът, чиито снимки бяха разпространявани в социалните мрежи след конференцията на ГЕРБ, съобщиха още от полицията. Неговото име е Симеон Стойчев. Задържан е и другият мъж, който блъска и хвърля телефони на журналисти. Той бе заснет и да нанася удари на други присъствали на форума на ГЕРБ в сряда. 20-годишният столичанин Денислав Станоев не е криминално проявен, няма данни и да е членувал във фракции.

Задържан е мъжът, който блъска и хвърля телефони на журналисти. Той бе заснет и да нанася удари на други присъствали на форума на ГЕРБ в сряда, предава Нова тв.

вчера задържаха мъжа, чиито снимки бяха разпространявани в социалните мрежи след конференцията на ГЕРБ, съобщиха от полицията. Неговото име е Симеон Стойчев.

Започнали са разпити в СДВР. Работата по случая се осъществява под ръководството на Софийска районна прокуратура.