Коментари

На разходка с Борисов по време на COVID-19: Вместо да обЕдвате, ще ви покажа пътя за Белград (ВИДЕО)

  12.11.2020 14:57  
На разходка с Борисов по време на COVID-19: Вместо да обЕдвате, ще ви покажа пътя за Белград (ВИДЕО)

След посещението си в "Пирогов" Бойко Борисов качи здравния министър проф. Костадин Ангелов и директора на спешния институт проф. Асен Балтов в правителствения "джип" и ги заведе на разходка, за да им покаже новата отсечка на автомагистрала "Европа".

"Колеги, в обедната почивка, вместо да обЕдвате днес, ще ви покажа какво правимЕ, докато вие най-геройски лекувате и пращате обратно тук хората да работят. Ето как изглежда пътя за Белград", обърна се към спътниците си премиерът, посочвайки с ръка автомагистрала "Европа".

„Погледни, бе – красота. Пътя за Белград – ако помните, паважи и как изглеждаше. Година и половина труд, дължащ се и на докторите. Успяхте да работите така в пандемията, че всичко да се случва, нищо да не спира в държавата. Нови мостове. Мантинели, маркировки, огради, съоръжения. Всичко това е направено от февруари досега, докато вървеше пандемията, благодарение на докторите и усърдието на строителите. Всичко това благодарение на лекарите и майсторите. Балтов, виж каква маркировка! Важно е бързо да лекуваме, здравите да се връщат на работа, защото има още един психологически проблем. Всеки здрав трябва да работи, за да не спират процесите“, тупа се за пореден път в гърдите министър-председателят.

Πъpвaтa oтceчĸa мeждy Дpaгoмaн и Cливницa e гoтoвa и пycнaтa зa движeниe, cъoбщиxa вчера oт Aгeнция „Πътнa инфpacтpyĸтypa“ (AΠИ). Строителните дейности по модернизацията на 17-тe ĸилoмeтpa от първокласния път I-8 Драгоман-Сливница започнаха през май миналата година, ĸaтo cрокът за завършването на участъка по договор бe дo април 2021 г. Mинистър-председателят Бойко Борисов oбaчe обеща, че oтceчĸaтa щe бъде готова до края на ноември 2020 г. Инвестицията е за 117.3 млн. лв. и е от републиканския бюджет. Изпълнител е „ГБС Инфраструктурно строителство“.

https://m.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2934671140094270/