Новини

Бойко Борисов пак е на проверка (ВИДЕО)

  13.11.2020 12:50  
Бойко Борисов пак е на проверка (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов отново е на проверка . С него този път е министърът на икономиката Лъчезар Борисов.

Този път те са в завод до Пловдив.

Премиерът беше запознат за дейността на предприятието, а технологията на работа, която му беше показана, беше определена от директора като уникална за света. "Нашият завод е най-добрият пример за кръговата икономика", похвали се той.

"4000 миньори работят на мините и всичко работи на макс, на износ. Може ли да минем по-близо, за да се види по-добре", впечатли се Борисов от мащаба на работата.

"Новата инвестиция за колко ще е? Носим ви сертификат, за да ви го връчим сега", съобщи добра новина за предприятието премиерът.

"Тук работна ръка колкото искаш", отбеляза министър-председателят. Директорът на КЦР обаче му сподели, че вече се срещат трудности в намирането на работна ръка.

"Ковид-19 иска спокойствие, днес ми е трети ден, четвърти отрицателен, толкова му се радвам", похвали се Борисов.

"Българската икономика успява да запази работни места, ето вие казахте, че тук работят 2000 души", заяви министър Богданов, след като връчи сертификата на ръководството на КЦМ.

"Инвестиция за 260 млн., пандемията иска оптимизъм", цитира Борисов доклада на Евростат за ръста на икономиката ни. "Би ли го прочел ти, за да не кажат, че нещо...", подаде листа Борисов на друг от директорите.

"Благодарение на такива като вас, само България върви добре. И ако се стегнем, не се уплашим, нашите герои лекарите връщат по 1000 души на ден на работа. Всички сме минали вече ковида, защо е този зор да затваряме? Нужно ли е да затваряме? Хората, които работят тук да получават високи заплати, догодина пак да напишат, че България е добър пример. Сега ние сме на първата линия", каза от своя страна премиерът. И отново благодари на ръководството на КЦМ за всеотдайната работа и инвестиции в производствения процес, които са направени.

https://m.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2935706703324047/