От мрежата

Атанас Чобанов: Помните ли красавицата Гюлджан, дъщеря на бос от ДПС - ето как паркира (СНИМКИ)

  25.11.2020 19:59  
Атанас Чобанов: Помните ли красавицата Гюлджан, дъщеря на бос от ДПС - ето как паркира (СНИМКИ)

Полицията е издирила и е глобила шофьорка за неправилно паркиране на бул. "Симеоновско шосе" в София, съобщиха от столичната полиция. Повод за необичайната активност е популярна снимка във фейсбук, събрала стотици споделяния и коментари.

Във вторник Звезделина Митева пусна снимката в социалната мрежа и разказа как е попитала водачката на бял джип "Рейндж Роувър" как да мине с детската си количка по запушения тротоар.

"Само да добавя, че се появи дамата и заяви на мен и още една майка: "Ами то и други спират като мен", написа тя.

"Дамата" се оказа кадър на ДПС – Гюлжан Мехмедова. Това става ясно и от служебния пропуска, оставен на стъклото на белия джип. Той е издаден от Министерството на земеделието. Мехмедова обаче вече не работи там и не е ясно на какво основание го ползва. В момента тя е нещатен сътрудник на депутата от ДПС Танер Али, съобщи в профила си главният редактор на "Биволъ" Атанас Чобанов. Той припомни, че медията е правила разследване, в което фигурира и името на Мехмедова.

Междувременно от полицията заявиха, че дамата е издирена. В поста на СДВР не се съобщава името й. Посочва се само, че на 41-годишна жена е съставен и връчен фиш.