От мрежата

Христо Иванов: ДПС с непостижима наглост обявява как ще се ограби бъдещето на България

  21.12.2020 17:49  
Христо Иванов: ДПС с непостижима наглост обявява как ще се ограби бъдещето на България

''Борисов е скъп приятел на Ердоган и Путин, но за тях е приятел, за нас е само скъп, защото ние плащаме сметката. Под шлифера на Ердоган Борисов и Доган казват: ''Ние ще участваме във властта и ще бъдем напред в усвояването на най-голямата порция – инвестициите на ЕС в България. Същите пари, предназначени за модернизацията на страната''. Това заяви в интервю за „Студио Банкеръ“ лидерът на партия на '''Да, България'' съпредседател на политическото обединение „Демократична България“ - Христо Иванов.

В интервюто Христо Иванов казва още:

''Ердоган влиза в българския политически живот без да си свали обувките, съобщава какво ще бъде следващото управление, ДПС с непостижима наглост обявява как ще се ограби бъдещето на България и никой не смее да повдигне темата. Де факто Ердоган легитимира своята роля в необявения корупционен картел, който управлява България.

Без значение е дали ГЕРБ и ДПС ще подпишат публично коалиционно споразумение или ще продължат да си подават топката и да консумират заедно публичната власт, превръщайки я в корупционна плячка.

Мачкат се медиите, задушава се правосъдието, завземат се прокуратурата и регулаторите, превземат се МВР и тайните служби. Всичко това явно ползва и Анкара.

Затова строим като луди „Балкански поток“, който всъщност е „Турски поток“, а реално е Руски поток“. Платен с наши пари.

Дворецът в Росенец има марина за 15 яхти. Кои са тези близки на философа Доган, които ще посетят пристанището със своите яхти? може би Аристотел, Платон, Шопенхауер?''


Анкета

За кого ще гласувате на парламентарните избори?


Резултати