Бизнес

Борисов: След месеци ще се окаже, че най-правилно сме управлявали финансите, икономиката и здравните мерки по време на криза

  04.01.2021 11:20  
Борисов: След месеци ще се окаже, че най-правилно сме управлявали финансите, икономиката и здравните мерки по време на криза

Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно е управлявала финансите, икономиката и здравните мерки по време на кризата. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в предприятие за производство на бойлери във Варна, става ясно от видеоклип, публикуван в страницата на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“. Заедно с него са кметът на Варна Иван Портних и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

„Съвместно трябва да работим хората, бизнесът и държавата в условията на пандемия. Виждате какви са мерките в другите държави. Нашите съседи не могат от вкъщи да излизат. Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно е управлявала финансите, икономиката и здравните мерки по време на кризата. На Нова година усетихте ли някакви забрани? В нашите съседи, с които все се сравняваме, това не е възможно“, посочи той.

„Тук е готова и катедралата. Отпуснахме средства и за старата, и за новата, за която чакаме само да отмине средствата. Последните 500 хиляди ги дадохме, за да се довършат дейностите“, допълни той.

Видео:

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7


Анкета

За кого ще гласувате на парламентарните избори?


Резултати