Развлечения

Готвят нов жесток удар по Рачков

  07.01.2021 17:54  
Готвят нов жесток удар по Рачков

Едно от най-успешните комедийни предавания на малкия екран - "Като две капки вода" ще се завърне тази пролет по Нова ТВ. Тази новина плъзна днес из българския хайлайф. В същото време обаче се появи и изненадваща новина, свързана с това. В предаването, в което от години водещи са тандемът Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека, ще има сериозни промени.

Според източници от екипа на "Като две капки вода" Рачков няма да се върне като водещ на екрана. Говори се, че той ще бъде заменен от комика Герасим Георгиев - Геро. Новината, че Рачков твърдо отпада от екипа, не е вярна, преговорите продължават и в момента, нещата са 50 на 50, обясняват запознати.

И все пак има вариант "Капките" да останат без едно от най-любимите си лица в комплект с Васил Василев - Зуека, но дали това наистина ще е стане, още е рано да се предвиди, пише Блиц.

Рачков бе сменен с Геро като водещ в последния излъчен сезон на "Маскирания певец", а зрителите бяха във възторг от смяната, защото мнозина се оплакваха, че лиготиите на Рачков им идват в повече. Дали и в "Капките" Рачков ще бъде заменен, предстои да разберем.