Спорт

Конър Макгрегър: Хабиб вече изглежда като един дебел слон

  15.01.2021 10:44  
Конър Макгрегър: Хабиб вече изглежда като един дебел слон

Бившият двоен шампион Конър Макгрегър е готов да направи реванш с Хабиб Нурмагомедов, но той много бързал да избяга. След по-малко от 10 дни "The Notorious" се завръща в клетката, за да мери сили с Дъстин Порие на UFC 257 в Абу Даби. Битката им ще бъде в лека категория и този, който победи ще получи шанс за титлата, пише mma.bg.

Нурмагомедов обяви, че се оттегля от ММА в края на миналата година, след като защити титлата с победа над Джъстин Гейджи. Хабиб ще се среща с Дейна Уайт, за да се разберат за бъдещето му в ММА.

Ако Хабиб потвърди оттеглянето си, тогава UFC ще му вземат титлата и ще го изхвърлят от ранглистите си. Макгрегър критикува Нурмагомедов и сподели, че той измамил на кантара в последната си битка.

Ето какво още сподели Макгрегър за своя върл враг:

"За мен е объркващо това, което той направи. Как може да се оттеглиш в такъв момент? В крайна сметка всеки решава за себе си. Има много изумителни битки. Дори ситуацията около Тони Фъргюсън. Той постъпи така, сякаш не му пука за нищо. Насрочена ти е битка. Тя трябва да се случи, без значение от ситуацията.