Развлечения

Кения става новият хит в чартърите от София

  15.01.2021 11:27  
Кения става новият хит в чартърите от София

Най-големият български туроператор – „Абакс“ пусна три чартъра за Кения, съобщи за TravelNews Георги Пасев, маркетинг директор на компанията. Според него това ще бъде новият хит след успеха в продажбите за Занзибар, Танзания. Датите на тръгване от София са 12 март, 19 март и 2 април 2021 г. за ваканцията на децата. Полетите ще бъдат изпълнявани от „Бългериън ер чартър“.

Цените започват от 2927 лв. на човек за 7 нощувки с all inclusive в зависимост от категорията на хотела. В сумата влизат още самолетен билет; летищни такси; регистриран багаж до 20 кг и 6 кг ръчен; трансфери летище – хотел – летище с лицензиран автобус; 2 PCR теста – при отпътуване и при връщане в България (в лаборатории Рамус); медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс; застраховка отмяна на пътуване с Евроинс; представител на туроператора с български език за целия престой. Цената не включва фото сафари и екскурзии. Градската такса се заплаща директно на рецепцията на хотела. Входната виза за Кения също е отделно.

Хотелите са на брега на Индийския океан. Кения е хармония между суровата земя, усмихнатите и приветливи хора, и животните, като от страница на стар пътепис, обясни Георги Пасев. Той допълни, че предлагат фото сафари в невероятните паркове, гмуркане в тюркоазените води на кенийското крайбрежие и много лукс на селектираните хотели.

Туроператорът „Абакс“ не предлага директни продажби на клиентите. Туристите могат да търсят програмите за Кения в туристическите агенции в цялата страна. Същевременно компанията има 10 чартъра за Занзибар, Танзания от февруари до април.