Видео

Вижте как се отключва кола за по-малко от минута без ключ (ВИДЕО)

  22.01.2021 18:31  

В мрежата беше публикувано видео, което показва как може да бъде отворен заключен Hyundai Elantra, ако ключовете останат в колата. Специалист се притича на помощ на собственика на колата и се справя със задачата за по-малко от минута.

Жител на канадския град Онтарио случайно затваря вратата на своя Hyundai Elantra с ключовете на контактния ключ. Оказва се, че вратите са блокирани. За да реши проблема, собственикът на автомобила вика пътна помощ, за да транспортира блокираната кола до специализирана работилница. Човекът с пътната помощ обаче решава проблема на място.

За да отвори заключения Hyundai, той използва малка надуваема възглавница с ръчна помпа. Техникът вкара устройството в процепа между шофьорската врата и В-колоната и след това надува възглавницата, увеличавайки луфта. След това използва мека кука, за да закачи лоста за отключване на вратата.

Всичко това отнема по-малко от 60 секунди. Още по-любопитно е, че отварянето по този начин не причинява повреда на превозното средство. Собственикът на колата, остава шокиран от бързо свършената работа, благодари на специалиста и изключва алармата. Вижте: