Развлечения

Американски невидим метод за удължаване на коса вече е в България

  24.03.2021 15:31  
Американски невидим метод за удължаване на коса вече е в България

Най-новият американски метод Invisible Bead Extensions® за невидимо удължаване на коса вече е в България. Коафьорът Александър Върбанов от Madness Beauty Experts е единственият сертифициран за нашата страна. Той е завършил тристепенен курс с ментор от САЩ. Технологията е патентована и може да се прилага само от сертифицирани фризьори. „Това е най-иновативеният ръчен метод за поставяне на екстеншъни в света. Редовете са изключително фини, като прикрепяме капсите по напълно невидим начин за максимално естествен вид на косата“, обясни Александър Върбанов. 

Според него поставянето щади изключително много косата, няма раздразнения и накъсвания. Тя се поддържа, разсресва и оформя по-лесно. Миенето е без заплитания. Поддръжката е на 11 седмици, подчерта Върбанов. 

Invisible Bead Extensions® е революционен метод за удължаване на коса в индустрията. Това е единствената подобна образователна компания във фризьорството. След като го пробват, дамите не могат вече да живеят без този метод, казва собственикът на фирмата Макинзи Търлий. 

Александър Върбанов е един от първите сертифицирани стилисти за неговото прилагане не само в България, но и в Европа. В момента има такива няколко фризьори още във Великобритания. Салонът Madness Beauty Experts на Александър Върбанов е в София, в Манастирски ливади (зад заведението BESO). Той е изключително модерен и дизайнерски. Посещаван е предимно от сериозни бизнес дами.