Коментари

Кирил Петков в Пловдив: Имам си бизнес, никой не ми е предлагал премиерско място

  21.07.2021 16:03  
Кирил Петков в Пловдив: Имам си бизнес, никой не ми е предлагал премиерско място

Служебният министър на икономиката Кирил Петков заяви, че никой не му е предлагал да бъде следващпремиер.

"Чета го във фейсбук. Аз имам успешен бизнес. Беше много удовлетворяващо последните 9 седмици да видя, че можем да направим промяна в страната", каза в Пловдив той.

И допълни, че би могъл да продължи като следваща стъпка да бъде в управлението. "Малко слагам условия, които не зная дали политическите партии биха се съгласили да ги приемат. Част Tw eet Пловдив макс 31° мин 17°  Сподели Ливърпул изключен от списъка на световното наследство на ЮНЕСКО Проекти за над 300 млн. лева в Пловдив Германското правителство: Разговорите за "Северен поток-2" продължават По-високи пенсии, но не и за 1 млн. души, предлагат БСП и Мая Манолова от условията е да сме абсолютно свободни и да изготвяме правилни стратегии, без някой да ми звъни по телефона и да ми казва как да действаме. Това ни са условията. Иначе няма смисъл", обясни Петков.

Според него в Брюксел държали планът за възстановяване да бъде представен от редовния кабинет. "Никой не иска да вземе план от хора, които си тръгват след две-три седмици", обясни Петков. Той допълни, че на България не й трябват нови избори и това всички в парламента го осъзнавали. "Време е да се запретнат ръкави и да се върши работа. Едни нови избори не биха дали ново разпределение. Трябва политическите партии да се съберат и решат как да сформират новия кабинет. Моята надежда е вятърът на промяната да продължи", каза Петков.

Според него ако се действало с темпа на служебното правителство, нямало да си познаем страната след две години. Петков беше в Пловдив във връзка с изграждането на фабрика за електрически велосипеди.