Развлечения

Герасим Георгиев-Геро: Ние сме COVID-ът на тази Земя

  29.07.2021 15:54  
Герасим Георгиев-Геро: Ние сме COVID-ът на тази Земя

"Ние, хората, сме COVID-ът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности. Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се. Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем".

В това е категоричен актьорът Герасим Георгиев-Геро, който има непоносимост към боклуците, които са навсякъде край нас и се дължат на простащината и липсата на съзнание у много хора у нас.

"Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя", категоричен е Геро.

Вечно усмихнатият актьор в момента си почива, но където и да отиде, забелязва българската черта - да смятаме, че някой ни е длъжен. "А не е така. Не може да мислим все по този начин - "След нас и потоп", отговорни сме", категоричен е актьорът.