Спорт

Пеле пожела успех на Роналдо в Манчестър Юнайтед

  01.09.2021 13:23  
Пеле пожела успех на Роналдо в Манчестър Юнайтед

Легендата Пеле изпрати съобщение с пожелание за късмет на Кристиано Роналдо в социалните мрежи след потвърждаването на трансфера му от Ювентус в Манчестър Юнайтед.

Завръщането на португалеца на „Олд Трафорд“ бе официализирано в последния ден от трансферния прозорец и петкратният носител на „Златната топка“ публикува емоционално обръщение към феновете, казвайки,че се връща там, където е неговият дом.

„Няма по-добро чувство от това да покоряваш света и да се завърнеш у дома. Бъди винаги щастлив, Кристиано“, коментира Пеле под поста на португалската звезда. Роналдо вкара 118 гола в 292 мача за Юнайтед между 2003 и 2009 година, като спечели три пъти Висшата лига, по веднъж Шампионска лига и ФА Къп, и два пъти Купата на Лигата.

„Манчестър Юнайтед е клуб, който винаги е имал специално място в сърцето ми. Изключително много ме трогнаха съобщенията, които получих след новината в петък. Нямам търпение да играя на „Олд Трафорд“ пред пълен стадион и да видя отново феновете. Очаквам с нетърпение да се присъединя към тима след паузата за националните отбори и се надявам на един много успешен сезон“, каза Кристиано пред клубния сайт.


Анкета

Какво очаквате от Промяната продължава?


Резултати