Спорт

Роналдо иска да започне титуляр срещу Нюкасъл

  10.09.2021 10:05  
Роналдо иска да започне титуляр срещу Нюкасъл

Кристиано Роналдо призна, че е нервен преди първия си мач след завръщането в Манчестър Юнайтед, но  е готов да започне като титуляр срещу Нюкасъл на „Олд Трафорд“  утре.

В медийното пространство се спекулираше, че Роналдо може да стартира на пейката при завръщането си, но в интервю с бившия си съотборник Уест Браун за клубния сайт, португалската мегазвезда разкри, че ще се опита да убеди Оле Гунар Солскяр да започне от първата минута на срещата.

„Разбира се, ще бъда нервен в събота, но вече съм по-зрял. Опитен съм, ще бъда подготвен. Ще настоявам пред Оле Гунар Солскяр да стартирам като титуляр. Чувството да се завърна тук на „Олд Трафорд“ е страхотно, защото знам, че хората са различни. От момента, в който слязох от самолета, чувствам емоциите на хората. Това не е просто защото съм играч на Манчестър Юнайтед. Те видяха как израствам от 18-годишен и виждат страстта ми, така че съм емоционален, имам това желание“, започна той.

По време на първия си престой в клуба Роналдо вкара 118 гола в 292 мача, помагайки на отбора да спечели три титли на Висшата лига и веднъж Шампионската лига.

Кристиано добави, че възрастта му няма да е проблем и дори намекна, че ще остане отвъд двете години договор. „Хората преди говорят за възрастта ми, но те трябва, и знаят, че аз съм различен. Аз съм различен от останалите хора. Показвам през цялото време, година след година, и тази година ще бъде същото. Знам на 100%, че ще се справя добре със съотборниците ми. Привържениците ще бъдат на наша страна, тези фенове са специални. Надявам се да ни подпомогнат, когато отборът има нужда от това

Ние ще бъдем на терена и ще даваме всичко от себе си в опит да спечелим големите трофеи. Това искаме и търсим. Заради това съм тук, не съм на ваканция – титлите преди бяха хубаво нещо, но съм тук, за да печеля. Способен съм и съм готов да стартирам. Мисля, че това е добра възможност за мен, феновете и клуба да остана една крачка напред. Готов съм и мисля, че ще бъда от огромно значение в следващите три или четири години“, завърши Роналдо.


Анкета

Какво очаквате от Промяната продължава?


Резултати