Коментари

Николай Хаджигенов: Всеки главен прокурор в Слънчевата система ли се пази от 150 гавази за 10 милиона?!

  22.09.2021 10:02  
Николай Хаджигенов: Всеки главен прокурор в Слънчевата система ли се пази от 150 гавази за 10 милиона?!

”Всеки главен прокурор в Слънчевата система се пази от 150 гавази, които струват 10 млн. на година, нали”, попита Николай Хаджигенов при видеобращение във ”Фейсбук” заедно с Мария Капон и Арман Бабикян.

"На всички е ясно, че Гешев е зло и премахването му е необходимост. Ще се краде, докато той е там", допълни адвокатът.

"В този кратък парламент ние загубихме изключително много време, защото си мислехме, че той ще трае 4 години. Ако бяхме създали комисиите по-рано щяхме да успеем да прокараме част от законите през комисиите, особено като този за увеличението на ДДС-то до 200 000 лева", каза от своя страна Мария Капон.

"Винаги ще има хора, които ще минират пътя, но мога да кажа, че за 56 дни не сме свършили малко", категорична беше тя.

"Във всяко следващо Народно събрание никой не трябва да се успокоява. Бюджетна и правна комисия трябва да се сформират още с второто решение в Народното събрание", допълни Мария Капон.

"Подигравките, че това не е съдебна реформа ще ги търпим. Видите ли защитените свидетели щели да бъдат в опасност, не, просто бюрото се мести там, където му е мястото. ГЕРБ и ДПС се опитват да ни убеждават в това, че защитените свидетели оставали незащитени", включи се в обращението и Арман Бабикян.

"В цялата тази тъпота явно се виждат ГЕРБ и ДПС, които пазят статуквото", категоричен бе той.

"Който лъже, че за 5 минути ще приключи правосъдната реформа се лъже. На година се крадат между 8 и 10 милиарда, сега умножете по 12 и ще видите за какво става въпрос и който си мисли, че нещата стават лесно - греши", допълни Бабикян, цитиран от Фрогнюз.