Коментари

Янев: Направихме всичко българите да гласуват свободно, честно и открито

  17.11.2021 11:20  
 Янев: Направихме всичко българите да гласуват свободно, честно и открито

„Искам да подчертая още веднъж, че предварителните внушения и инсинуации, че изборите няма да бъдат организирани и ще се създадат предпоставки за изкривявания, нарушения и опорочаване на вота, не се сбъднаха. Българските граждани имаха възможността да гласуват свободно, честно и открито. Служебният кабинет направи всичко възможно, както по организацията на изборите, така и за предотвратяване на грозните явления, свързани с купуването на гласове и корпоративния вот”, заяви служебният премиер Стефан Янев преди редовното заседание на Министерския съвет.

Той посочи, че такава била и оценката на външните наблюдатели, които са адмирирали усилията на МВР за справяне с тези явления. Янев изрази притеснение от ниската избирателна активност и призова гражданите да излязат и да гласуват на балотажа.

„Българските граждани да гласуват честно и открито, да дадат своя глас за тази президентска двойка, за която смятат, че най-успешно и най-добре ще уплътни заложените в Конституцията правомощия на президентската институция. Бъдете активни”, призова Янев.


Анкета

На кой проект трябва да заложи българската енергетика?


Резултати