Бизнес Новини

Ромпетрол България дава до 10 ст. отстъпка на горива с клиентски карти

  05.05.2022 11:59  
Ромпетрол България дава до 10 ст. отстъпка на горива с клиентски карти

“Ромпетрол България“ през месец май увеличава отстъпката до 10 стотинки за литър бензин и дизел за всички притежатели на клиентски карти. Те вече са активни и могат да бъдат използвани във всички бензиностанции на веригата.„Картовата ни системата за отстъпки е напълно възстановена след кибер атаката на която бяхме подложени. Като комплимент и благодарност към нашите клиенти, всички техни притежатели могат да ползват 10 стотинки отстъпка на литър, при зареждане на дизел или бензин“, съобщи изпълнителният директор на компанията Ивайло Трендафилов. Промоцията ще продължи до 31 май 2022 г. 

Същото важи и за новите клиенти. Карта за отстъпка може да се получи на каса във всеки обект на "Ромпетрол България" при зареждане на минимум 25 литра бензин или дизел.

„Ромпетрол България“ разполага с 59 бензиностанции в страната. Компанията е част от групата KMG International, притежавана изцяло от KazMunayGas - националната петролна и газова компания на Казахстан. Групата оперира в Европа и Централна Азия в сферата на търговията, преработването и нефтохимическата промишленост, търговия на дребно и маркетинг, както и в други услуги в петролната индустрия. KMG International оперира в над 1000 точки на продажба в Румъния, България, Молдова и Грузия под марката "Ромпетрол".