Коментари

Балабанов от ИТН: В ББР беше назначен човек на 15 000 лв. заплата

  16.06.2022 17:54  
Балабанов от ИТН: В ББР беше назначен човек на 15 000 лв. заплата

Днес беше направен публичен опит да се унищожи истината такава, каквато е. За мен днес се проведе най-унизителният дебат откакто имам възможността да съм народен представител в последните парламенти. Това заяви в парламента Станислав Балабанов от ИТН.

Коалицията беше създадена с една единствена идея - всички да се изправим срещу статуквото, което 12 години унищожаваше репутацията на тази сграда, хората, беше превърнало институциите в бухалки, допълни той. Подписа се коалиционно споразумение, което трябваше да се следва и изпълнява.

Бойко Борисов беше арестуван без нито един от коалиционните партньори да знае за този арест. Тогава аз и всички останали партньори празнувахме и бяхме щастливи, че държавата се е изправила срещу мафията. Какво произведе този арест - Бойко Борисов беше превърнат в герой, отбеляза Балабанов.

Той даде примери за корупция:

Корупция е да назначиш съпругата си за съветник в министерството на финансите, каза още той.

В ББР беше назначен човек на 15 000 лева заплата, този човек днес е шеф на правителствения кабинет.

КПКОНПИ - предложението за Бойко Рашков разтърси всички коалиционни партньори, не само нас. За да бъде скрит от МВР, където не е извършена реформа и да иде в КОНПИ, каза Балабанов.