Коментари

Петков: Дойде времето мафията да се страхува от държавата

  20.09.2022 16:33  
Петков: Дойде времето мафията да се страхува от държавата

България няма магистрала „Хемус“. Това, което има, е лошо изпълнено, некачествено, опасно за живота, защото са крадени милиони. Магистралата, използвана от Борисов като негова визитна картичка, така и не стана готова в рамките на неговото управление. А милионите отделени за нейното довършване изчезнаха малко след като той падна от власт. Това написа във "Фейсбук" съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. 

"Заварихме основни ремонти на пътни съоръжения, тунели, виадукти – изпълнявани без одобрени проекти, без разрешения за строеж, без надзор и без гаранции. Заварихме схема за насочване на огромни парични средства към избрани фирми от приятелския кръг. Само до преди 7 месеца държавата слугуваше и се страхуваше от мафията, но ние показахме, че е дошло време мафията да се страхува от държавата", добавя той.

"Време е да си довършим работата! Да реформираме Антикорупционната комисия, така че да преследва корумпираните, за да създадем една променена България за нашите деца", подчертава Кирил Петков.