Бизнес

Бизнесът ще помага на бездомните животни

  02.11.2022 09:10  
Бизнесът ще помага на бездомните животни

Утвърдени български компании дават обществен пример и се обединяват в помощ на бездомните животни. По покана на СНЦ Pet sisters, тази Събота, 05.11.2022г, в галерия Nova Art Space, представители на бизнес, арт и медийните среди, ще положат основите на корпоративната филантропия у нас. Така ще покажат и как правенето на добро може да е добро за бизнеса. „Живеем в свят на неравновесие и несправедливост, в който за съжаление, животните нямат възможност да се защитят сами. За това заставам зад вашата кауза“ сподели г-жа Елена Кристиано, собственик на Cristian of Roma Group.

С подкрепата на pet friendly Хотел Снежанка-Пампорово, гостите ще имат възможност да видят за първи път и благотворителният календар на организацията за 2023г, дело на известният фотограф Теди Грозданов. Ще бъде представен и иновативният уебсайт, даващ широки възможности за хората, които не са безразлични към каузата и желаят да я подкрепят. Уебсайтът е създаден безвъзмездно от Sistemssy, чиито представители ще го презентират.

Гостите ще се насладят на кетъринг, подбран специално от приятелите на животните- японски р-т Умами, Bamboo food and music и Тоскана в Бояна. А хендмейд шоколадите на Анна Кръчмарова от Мастършеф, собственик на Anna‘s Chocolates, ще сложат финалният щрих към гурме преживяването. За доброто настроение ще се погрижат цигулари и Ния Петрова, победител в Гласът на България.

Екипът на СНЦ Pet sisters е добре познат на гражданското общество с работата си в помощ на бездомните животни. През годините доказват,че нищо не е невъзможно и и имат хиляди успешно задомени бездомни страдалчета. Организацията се финансира изключително от дарения и лични средства. Предстои и бизнесът да припознае каузата.

И както казва Махатма Ганди : „За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди от огношението и към животните“.