Развлечения

Камерън Диас иска да се отдаде на ролята си на майка и съпруга

  24.03.2023 09:58  
Камерън Диас иска да се отдаде на ролята си на майка и съпруга

Изминаха осем години, откакто Камерън Диас взе решението да напусне филмовата индустрия, без да поглежда назад. Верните ѝ почитатели обаче не спряха да таят надеждата, че ще дойде денят, в който тя ще размисли и отново ще застане пред камерата... И ето, че това действително се случи. Преди известно време от Netflix обявиха, че тя ще участва в тяхната продукция "Back in action", в която ще си партнира заедно с Джейми Фокс. След като новината излезе, мнозина предположиха, че стъпвайки на снимачната площадка, блондинката ще си спомни всички онези причини, накарали я навремето да пожелае да бъде актриса, които ще я убедят да не се оттегля от киното. Уви, не така стана, дори напротив, пише dir.bg.

Днес редица американски издания пишат, че след като приключи работа по екшън-комедията, тя окончателно ще приключи с кариерата си, съсредоточавайки се върху най-важната роля, която нито едно студио не може да ѝ предложи, а именно тази на майка. Задокеанската преса предава, че всичко, което холивудската знаменитост в момента иска, е да се посвети изцяло на грижите за своята тригодишна дъщеря Радикс - заключение, до което е стигнала по време на настоящите снимки.

"Десетчасовите работни дни бяха тежки за нея. Тя мрази да бъде далеч от семейството си", обясни източник, близък до звездата. "Камерън обича да бъде съпруга и майка повече от всичко на света".

Макар мъжът ѝ Бенджи Мадън да твърди, че няма нищо против половинката му да се изявява на големия екран, очевидно времето, през което са били разделени, не му се е понравило.

"Той дойде с дъщеря им, за да я види, но каза, че не е същото, като да си бъдат у дома с нея", разкрива още източникът.

Припомняме, че двамата се ожениха през 2015 година, а скоро след това красавицата заяви, че обръща гръб на професията, направила я една от най-известните жени по света. Въпреки това тя изненада всички, склонявайки да се появи в лентата на режисьора Сет Гордън.

Процесът по осъществяването ѝ обаче наскоро срещна някои проблеми, след като в изблик на гняв Джейми Фокс уволни един изпълнителен продуцент, двама режисьори и личния си шофьор.

Въпреки това, източникът на пресата, потвърди, че Диас е в добри отношения с колегата си и че неговият нервен срив няма нищо общо с решението ѝ завинаги да се махне от бизнеса след този последен проект.

"Камерън разбира, че понякога това е необходимо. Джейми е единствената причина, поради която тя се съгласи да направи този филм. Те все още са много близки", казва той, допълвайки, че актрисата ненавижда драмата и конфронтацията, които се срещат прекалено често в Холивуд. "Точно това бе причината тя да напусне светлините на прожекторите. Камерън е утвърдено име в средите и няма какво да доказва на никого."