Бизнес

Binance се присъединява към FIDO Alliance в подготовка за имплементиране на ключове за достъп

  31.03.2023 15:53  
Binance се присъединява към FIDO Alliance в подготовка за имплементиране на ключове за достъп

Развълнувани сме да обявим, че Binance официално се присъедини към FIDO Alliance, една от най-влиятелните и най-големи асоциации, фокусирани върху разработването на стандарти за удостоверяване без парола. Ние се ангажираме да предоставим на нашите потребители най-високо ниво на сигурност и удобство като член на този престижен съюз, съобщиха от компанията.
 
Какво означава присъединяването към Fido Alliance за потребителите на Binance
 
Също така имаме удоволствието да съобщим, че Binance скоро ще интегрира пароли, за да подобрим сигурността на нашата платформа. Ключовете за достъп са базирани на стандартите FIDO и действат като силни, устойчиви на фишинг заместители на пароли. С пароли потребителят може бързо и безопасно да влезе в множество сайтове, приложения и устройства с локално биометрично разрешение. Binance ще предложи на потребителите по-сигурно и рационализирано изживяване с помощта на пароли на нашата платформа, без да прави компромис със сигурността.
Ключовете за достъп ще бъдат отлично допълнение към нашите съществуващи функции за сигурност, които включват многофакторно удостоверяване (MFA). Ние се стремим да предоставим на нашите потребители най-доброто търговско изживяване, като същевременно празим техните активи в сигурно и безопасно.
 
Става дума за фокусиране върху потребителите
 
Нашето членство във FIDO и предстоящото внедряване на ключове за достъп ще повишат доверието и увереността на потребителите при използване на услугите на Binance. В крипто света това е изключително важно, тъй като ние демонстрираме нарастващата му зрялост. Ние поставихме основите за подобряване на изживяването на потребителите в Binance, така че следете за още актуализации, докато подобряваме сигурността и функционалността на нашата платформа.