От мрежата

Слави Трифонов: Когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост

  04.09.2023 16:30  
Слави Трифонов: Когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост

"Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека. Всъщност, аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост. И, за да не става много лично, ще ви кажа, че се опитвам да измисля всякакви варианти, с които да помогна това да спре. От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони, които да плашат и наказват извършителите на подобни престъпления".

Това написа в профила си във Фб лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"Дали това ще помогне, не знам. Опитвам се да правя, каквото мога с моите възможности. Но истината е, че има част от нашите съграждани, които явно не притежават чувство за отговорност, състрадателност и морал и не знам как да ги спрем. Явно е въпрос на манталитет. А как се спира нещо, което вече е създадено… нямам отговор, но разбира се, трябва да се борим. Всички. Кой с каквото може.

И денят е мрачен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа. Искам да ви пусна една песен, много пъти сме я изпълнявали с “Ку-Ку бенд” и с Деси Добрева, и с Нели Петкова, и с Невена Цонева, но сега ще ви я пусна в оригинал, така както я изпълнява Лили Иванова. А тя, я пее изумително и изключително емоционално. Помислете си, докато я слушате, за всички деца избити по пътищата на България, за които лятото вече няма да дойде", допълни шоуменът-политик.