Новини Развлечения Светът

Гадателка предсказа пред Fox News загуба на Тръмп през 2024 г.

   
Гадателка предсказа пред Fox News загуба на Тръмп през 2024 г.

Американският телевизионен канал Fox News покани медиум, за да предскаже шансовете на бившия президент Доналд Тръмп за президентския пост през 2024 г. Нещата не се получиха много добре, отбелязва сайтът "Бизнес инсайдър".

Паула Робъртс, която на уебсайта си се описва като "пълноправен медиум", гледа във вторник вечерта на карти Таро и стигна до доста депресиращо предсказание за Тръмп.

В началото водещият на тв шоуто Джеси Уотърс и гостенката му се съгласиха, че тя ще изтегли само една карта за Тръмп. Когато Робъртс обърна карта, на която се виждаше фигура с тъмно наметало, заобиколена от преобърнати чаши, двамата с Уотърс възкликнаха в един глас "Оооо".


"Разбирам, че съм в телевизия Fox. Усещане за загуба", каза Робъртс, поднасяйки своя прочит на това какво означава картата, докато Уотърс изпусна обезкуражена въздишка. "Но е много специфично, нека продължа, това е чувство за загуба. Сякаш може да мисли повече за това, което е загубил, и да не се възползва пълноценно от това, което все още има", продължи гадателката.


"Това е страхотно тълкуване, Пола", отвърна водещият и се засмя.

Предсказанието за Тръмп беше единственото мрачно за целия сеанс, тъй като Робъртс продължи с гадания за бъдещето на президента Джо Байдън през 2024 г., както и на Уотърс и на САЩ като цяло.


Според Робъртс картата на Байдън показва, че той получава "много, много, много, много и много пари", много повече от това, с което е свикнал.

"От Китай?"- попита Уотърс, намеквайки за опорната точка на републиканската, която включва необосновано с никакви доказателства обвинение на Тръмп към Байдън, че е получил 5 милиарда от Китай.

"Ти си нахален. Не съм казала откъде", отвърна гадателката.

След това тя предсказа, че Уотърс ще има още едно дете през 2024 г. и изтегли карта, която според нея показва, че той е млад "бърз, ярък, остър".


Според картите Съединените щати трябва да очакват "радост, щастие, задоволство", които гадателката описа като "голямо, голямо, голямо, голямо, голямо щастие".

Тръмп се стреми да завоюва номинацията на Републиканската партия за президентските избори през ноември тази година, а Байдън се очаква да бъде основният претендент от Демократическата партия.