Развлечения

Певицата Бритни Спиърс сложи край на музикалната си кариера

   
Певицата Бритни Спиърс сложи край на музикалната си кариера

Певицата Бритни Спиърс заяви, че "никога няма да се върна в музикалната индустрия", след като се появиха слухове миналата седмица, че планира да влезе в студиото, предаде BBC. Поп звездата отговори на предположенията на американските медии, че избира автори на песни за десети студиен албум.

"Само за да сме наясно, че повечето новини са боклук!", написа певицата в профила си в Инстаграм. "Продължават да казват, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум... Никога няма да се върна в музикалната индустрия!!!"

Някои издания предположиха, че Джулия Майкълс и Чарлийз ХСХ са привлечени като сътрудници на Бритни.

Но Спиърс допълни, че прави музика само за забавление, а също така разкри, че през последните две години е написала повече от 20 песни за други хора.

"Аз съм автор в сянка и искрено се наслаждавам на това!!!", написа певицата, известна с хитове като Baby One More Time, Oops!... I Did It Again и Toxic.

През август 2022 г. Бритни Спиърс издаде първата си нова музика, след като беше преустановено определеното й от съд попечителство, като баща й отговаряше за нея.

Hold Me Closer - дует със сър Елтън Джон, беляза завръщането на Спиърс към музиката след шестгодишно прекъсване, припомня Би Би Си.

Феновете настояват Спиърс да се върне към пеенето, макар че и преди е намеквала, че не иска да се върне в бранша, но сега за първи път го изключва категорично.

Миналата година тя публикува мемоарите си, озаглавени "Жената в мен", в които описва живота си под опека и разкрива, че е направила аборт по медицински показания, докато се е срещала с Джъстин Тимбърлейк.