Бизнес

Продават още непроизведено Bugatti Mistral за 8 539 900 евро

   
Продават още непроизведено Bugatti Mistral за 8 539 900 евро

Bugatti обеща да сглоби от роудстъра Mistral лимитирана серия от само 99 бройки (всички са разпродадени отдавна), като първият екземпляр ще бъде доставен на собственика тази година. Това явно не пречи обаче още отсега още непроизведено такова бугати вече да се предлага в сайта mobile.de. Първоначалните клиенти се съгласиха да платят сума от около 5 милиона евро за супер колата плюс данък. Някой от тях предлага Bugatti Mistral за 8 539 900 евро с данъъъците или нетна цена от 7,9 милиона евро - 2,9 милиона евро повече от първоначалната цена.

Mistral има потенциала да се превърне в колекционерски артикул. Не само заради рядкостта си, но и защото е последният модел на марката с двигател W16. Потенциалният купувач ще се надява, че стойността на автомобила ще се увеличи с времето. Тъй като всъщност се купува производствен слот, колата все още не е произведена и се уточнява в обявата, че ще бъде налична за доставка след четири месеца. Bugatti W16 Mistral включва най-новите инженерни иновации. Усъвършенстваните композитни материали на Bugatti са съчетани с най-съвременните 3D отпечатани титанови и алуминиеви компоненти, за да осигурят удивителен дизайн, превъзходна производителност и здравина.

Интериорът на Bugatti W16 Mistral е внимателно усъвършенстван, за да гарантира, че цялата информация е лесно видима при скорости до 420 км/ч. Отдадеността на качеството на материалите остава отличителна черта на дизайна на Bugatti. Но в тази лебедова песен за W16 има и съвсем нов дизайн. Например, кожата, използвана върху новопроектираните панели на вратите, има гаранция от 100 години.