Новини От мрежата

Ето обкръжението на Мартин Божанов

   
Ето обкръжението на Мартин Божанов

Цялото обкръжение на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, е хора от подземния свят, съобщиха за "Скандал" разследващи полицаи. На снимката зад Мартин е Иван Станишев, който му е близък приятел. Отдясно най-отпред е партията му в бизнеса Светослав Стамов (Светльо Гембалата), в средата - Пепи Гърка, a в дъното - Петърчо Загорски, пише СКАНДАЛ.

Със Стамов са били в скандал напоследък, като Нотариусът му е свидетел по три дела. Прокурорът Ангел Попколев е бил семеен приятел на Мартин Божанов, твърдят негови близки.
Междувременно разследващите обявиха, че е намерена гилза на мястото на убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше разстрелян снощи в Горна баня. Заподозрени за убийството все още няма, казаха от прокуратурата. Божанов е бил прострелян в главата. На място е била и майката на убития, дете на 4 години и бебе. Разстрелът е извършен в затворен комплекс на територията на бившите дипломатически тенис кортове.

„Все още не ясно с колко изстрела е неутрализирана жертвата. Откриването на гилза е добро начало. Разследването вероятно ще тръгне от балистичните експертизи, които ще бъдат проведени“, каза Милен Иванов, бивш зам.-ректор на Академията на МВР пред БТВ.