Новини От мрежата

Георги Харизанов: Върви тайна социология за шансовете на Мишел Обама да стане президент

   
Георги Харизанов: Върви тайна социология за шансовете на Мишел Обама да стане президент

Джо Байдън - президентът на най-големите икономика и армия в света, прясно-прясно се похвали, че се видял с “Митеран от Германия” и всичко е точно. Това коментира във "Фейсбук" Георги Харизанов.

Франсоа Митеран е дългогодишен президент на Франция, починал в далечната 1996 година.
Вече дори не е смешно, но не това е темата.

Гавин Нюсъм, най-слабият и мразен губернатор в историята на Калифорния, смазва всичко живо в дебати и става все по-популярен сред левичарите в национален аспект. Въпреки, че няма нито един факт и нито една политика на своя страна, Нюсъм просто премина през Рон ДеСантис по време на дебата им и започва да печели уважението и на противниците. Изключително слаб управник и безспорен политически талант. Go figure.

Същевременно управляващият и до днес Барак Обама /дано Лари Финк не се засегне/ все по-често бива намесен в “мистериозни” лийкове на проблемна за Джо Байдън информация - например имейли с вътрешни дискусии за некадърен щаб, вяла кампания и слаба работа с донорите.

Името на Мишел Обама все повече витае из пространството, а според нови слухове върви скрита социология сред донорите и водещите активисти на демократите с питане дали биха я подкрепили в кампания и какъв е потенциалът ѝ за набиране на средства.

Не обичам прогнозите и ненавиждам хазарта, но към днешна дата бих заложил 10 лева и очилата на Настимир на двойка Мишел Обама - Гавин Нюсъм, независимо кой водач и кой вице.

И сега внимавайте: Пристрастията настрана, но тази двойка ще бие наесен без никакъв проблем.
Ако се яви вместо Байдън и вакуумът Камала.

А дали това е добре за самите САЩ отдавна няма никакво значение на избори. Особено за агитките и ултрасите.