Бизнес

Абакс вкарва българско обслужване със Simba Club в Турция, Египет и Тунис

   
Абакс вкарва българско обслужване със Simba Club в Турция, Египет и Тунис

Мечтали ли сте си да отидете на почивка в чужбина, където да ви обслужват изцяло на български? Е, вече това е напълно възможно чрез новата програма “Simba Club” на туроператора “Абакс”. Компанията създава специален клуб - Simba Club, който ще оперира в Тургия, Египет и Тунис. „Това е първата по рода си специална концепция за избрани хотели - Simba Club! Всяко от предложенията на “Абакс”, което носи логото с лъвче на Simba Club, предлага Guest relation на български език, кът с българска кухня в ресторанта, детска анимация на български език, специално отреден бус за екскурзиите, както и безплатна екскурзия“, заяви за TravelNews Мартина Найденова, маркетинг мениджър на туроператора.

Тези качества правят Simba Club същински уникална концепция, която позволява на всеки турист да носи късче от родината на всяка почивка. Освен това подобен тип услуги правят пътуването да се усеща изключително бутиково и персонализирано. Засега клубът оперира със следните хотели: Labranda TMT Bodrum 5* в Бодрум, Jasmine Palace Resort 5* в Хургада, Nozha Beach 4* и Vincci Marillia 4* в Хамамет и Vincci Dar Midoun 4* в Джерба (Тунис). В следващите няколко дни “Абакс” ще разшири портфолиото на Simba Club и с хотели в Анталия и Шарм ел Шейх. 

Simba Club е иновативно решение, което да предразаположи туристите в Турция, Египет и Тунис да са по-спокойни. А удоволствието да бъдеш обслужен на родния си език в чужбина винаги е голямо! Най-вече хотелите в Simba Club доказват, че българинът е уважаван турист, който заслужава персонално обслужване и висококачествени бутикови услуги, подчерта Мартина Найденова.

Програмите на Simba Club могат да бъдат открити в туристическите агенции в цялата страна.