Развлечения

Собственичката на Мис България за Елизабет Кравец: Не раздаваме корони, за да си хванете богато гадже

   
Собственичката на Мис България за Елизабет Кравец: Не раздаваме корони, за да си хванете богато гадже

Отнемането на титлата "Мис България" на Елизабет Кравец стана повод за вълна от различни реакции в публичното пространство. Собственичката на "Мис България" Ирина Папазов излезе с позиция по повод скандала около короната. Припомняме, че варненката Елизабет Кравец е първата Мис България, която е лишена от титлата си. На 3 юни в страницата на конкурса във фейсбук бе публикувано официално съобщение от Гаел Бонел Санчез, че се отнема титлата на Кравец, защото не изпълнява задълженията си и уронва репутацията, имиджа и престижа на конкурса.

Ето какво написа Ирина Папазова:

Във връзка с това интервю , искам да кажа и аз на следващите участнички, че наистина трябва да внимават с подводните камъни, най-вече с най-големия - тънките сметки!

Която си мисли, че ще дойде на Мис България да вземе короната само за да си оправи живота, сериозно ще се препъне! Както вече стана ясно! Ние не раздаваме корони за да си хванете богато гадже и не си играем на конкурс за принцеси!

Конкурсът Мис България е с 105 годишна история, малко неща в България могат да се похвалят с такава история, а от 35 години при нас. За този конкурс са дадени много време, сили, средства , пот и кръв, и повярвайте ми след това няма как да дадем на някое момиче короната и тя да си прави каквото си иска, никакъв шанс! За това, да внимавайте, когато се явявате! Неслучайно първото нещо , което ви питат е дали короната е тежка!

Неслучайно обясняваме, че не е достатъчно само красота да си Мис България. Красиви момичета колкото искаш! Мис България е една голяма отговорност ! Отговорност към организатори, отговорност към спонсори, отговорност към клиенти, отговорност към медии, отговорност към социални каузи, отговорност към много момичета, на които ставаш идол. В някои държави Миските нямат право дори да се женят и забременяват две години след конкурса.

Така че скъпи момичета внимавайте с подводните камъни!

Използвайки този пост искам да конкретизирам и, че нямам нужда от договор да дам титлата Мис България, както и да я отнема. Тази така наречена титла, корона ... е всъщност търговска марка и мога съвсем свободно да решавам, кой и кога може да я ползва и кой не. Госпожица Кравец можеше да я ползва до 03.06, от тук нататък ще се ползва от Илияна Борисова, която и ще изпълни, неизпълнените от Елизабет ангажименти, като Мис България", пише собственичката на марката Ирина Папазова.