Новини Реакция

Хекимян към Терзиев: Откъде ще дойдат парите за модернизация на транспорта

   
Хекимян към Терзиев: Откъде ще дойдат парите за модернизация на транспорта

Много интересно беше всичко, което чухме от екипа на кмета на София Васил Терзиев, но не разбрахме защо е тази солова PR акция от негова страна и спасителите. Мен лично това много ме изненада, защото и на председателски съвет говорихме за общи действия. Говорихме, че това ще е доклад, който ще включи всички общински съветници и е за над 1 млрд. лв. и със сигурност е необходимо да обедини общинските съветници, а не да ги разединява". Това заяви председателят на групата на ГЕРБ-СДС в общинския съвет Антон Хекимян.

По-рано кметът на София заедно с екипа си даде брифинг за планът на столична община да купи нови 500 превозни средства за 1 млрд. лв. до края на 2023 г.

„Това е поредната пиар акция от кмета Терзиев, спасителите и от екипа на кмета, които не могат да се похвалят с друго, освен с някакви бъдещи успехи. Ще подкрепим обаче този доклад, защото сме отговорни, но не виждаме откъде ще дойдат тези пари", каза още Хекимян. И напомни, че докладът за модернизация на градския транспорт е внесен през септември от ГЕРБ-СДС и тогава е бил за 600 млн. лева.