Новини

Все още има единични свободни места по някои специалности в УХТ

   
Все още има единични свободни места по някои специалности в УХТ

Единични свободни места за бакалаври за академичната 2024/2025 г. обяви Университетът по хранителни технологии в Пловдив след трето класиране. Приемът е както за субсидирани от държавата места, така и за обучение срещу заплащане.

Кандидатите, които искат да се обучават по държавна поръчка редовно или задочно, имат възможност да се запишат в специалностите „Машинно инженерство“, „Електротехника, електроника и автоматика“, „Комуникационна и компютърна техника“, „Енергетика“, „Биотехнологии“, „Хранителни технологии“ и „Общо инженерство“.

Вакантни бройки освен по тези специалности в платената форма на обучение има още в „Икономика“ и „Туризъм“.

Документи за кандидатстване се приемат в стая 130, бл. 1. В УХТ от 8.30  до 16 часа /без събота и неделя/. Местата не са много и затова от Учебен отдел препоръчаха, кандидатите да се информират предварително на тел: 032/643-637 или на имейл: ksk_uft@uft-plovdiv.bg.

Подаването на документите - попълнено Заявление на кандидат-студента, диплома за завършено средно образование - оригинал и ксерокопие и удостоверение за завършен първи гимназиален етап – оригинал и ксерокопие и платена такса за кандидатстване – 60.00 лв. /в университета или по банков път/, става на място или на посочения имейл. Когато се кандидатства по електронната поща, желаещият да се обучава ще бъде потърсен от служител на УХТ за уточняване детайлите за записване.