Коментари

Красимир Каракачанов: На миналия вот една не малка част от гласовете, които бяха подадени за ВМРО – изчезнаха

   
Красимир Каракачанов: На миналия вот една не малка част от гласовете, които бяха подадени за ВМРО – изчезнаха

„На миналите избори публичен факт е, че една не малка част от гласовете, които бяха подадени по електронен път за нас – изчезнаха. В ситуация, в която имаме партии от сглобката, които се бият помежду си не за да направят нещо за България, а да се докопат до европейските средства и бюджета на държавата, когато купеният вот стана практика и нормалният човек не иска да гласува, тогава какъв е смисълът да се хвърлят пари в избори. От ВМРО призоваваме хората да излязат и да гласуват с хартиена бюлетина”.

За това призова в студиото на „Здравей, България” по "Нова телевизия" председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Когато виждаш, че за пореден път от тези избори се опитват да се възползват политически формации, които защитават корпоративни и външни, а не национални интереси, е по-нормално да им обявиш някаква форма на протест – за ВМРО е неучастие в изборите. Докато хората не отидат да гласуват, купеният вот ще продължава да го има”, заяви още той.

По думи на Каракачанов България е обградена от конфликти.

„На Консултативния съвет ще чуем големи речи от партиите, но тук ролята е на президента. Той трябва да бъде стожер”, обясни още Каракачанов.

Според него България трябва да пази собствената си сигурност. „Границата ни не се охранява. Необходима е техника и политическа воля”, каза още председателят на ВМРО.