Коментари

Корнелия Нинова: Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс, забравиха за проблемите на хората

  05.05.2021 09:37  
Корнелия Нинова: Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс, забравиха за проблемите на хората

 В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората. Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите). Това написа редседателят на БСП Корнелия Нинова в официалната си страница във "Фейсбук", съобщиха от пресцентъра на БСП.

"През това време туристическият сезон е пред провал, над 60 % от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди фирми фалират, цените растат, вият се опашки и текат скандали за ваксини.
Никой не се интересува защо бюджетът е на дефицит още в началото на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила. Има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми? Ще проличи днес, когато се гласува нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и преговори за “Спутник V”, пише още Нинова.