Анализи

Бойко Борисов: Всички българи ще си платим за трите години експеримент

   
Бойко Борисов: Всички българи ще си платим за трите години експеримент

Не съм гледал социологическите проучвания за изборите. Мисля, че на много хора, които видяха как са се възползвали колегите от властта, това е повлияло. Не се интересувам от другите партии. В Закона за отбраната се постигат неща, надявам се всички да подкрепят промените. В енергетиката също трябва да се навакса много, за да се изпълнят ангажиментите към миньорите. Във финансите се надявам Спецов, заместникът му, тези, които ще се занимават с приходите от партията на промяната, да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

„В щаба за изборите всички ще приветстваме решението министър Георги Гвоздейков да го оглави, за да се проведат честни избори. Не познавам Георги Димов, но е бил заместник на Спецов“, уточни той, цитиран от novini.bg.

Борисов подчерта още: „Имам доверие на хората, които честно и отговорно са си вършили работата, а не просто на хора от „Продължаваме промяната“. Ако Гвоздейков договори с тях, ще стане като на предните избори – ала-бала.“

На въпрос с кого ще седне на масата за разговори след изборите, той заяви: „Има два-три месеца до тогава. Всички българи ще си платим тези три години с огромните заеми и дългове, които сме наследили – над 20 и кусур милиарда нашите деца ще ги платят заради три години експеримент. Ние, българите, сме виновни за този експеримент. Той бе категоричен, че не познава сочения за контрабандист Николай Николов - Паскал.