Новини От мрежата

Лена Бориславова: Има ли все още някой съмнение, че Чолаков е на каишка на Пеевски

   
Лена Бориславова: Има ли все още някой съмнение, че Чолаков е на каишка на Пеевски

Депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) и бивша говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова реагира на решението на Върховния админстративен съд (ВАС) да отмени решението на ЦИК и да я инструктира да регистрира незабавно ДПС-Ново начало" на Делян Пеевски. 

Бориславова пита дали някой все още се съмнява, че председателят на ВАС "е на каишка на Пеевски". На официалния си профил във Фейсбук тя заяви, че решението на ВАС по тази причина не е изненадващо.

Ето какво пише Лена Бориславова:

"Отделно, Чолаков си саморазпредели и отказа да се отведе по делото на Андрей Гюров за отстраняването му от БНБ, за да няма алтернатива на зависимия от Пеевски Главчев.

ГЕРБ пък са се снишили и не дават и дума да се каже срещу ВСС, който е с изтекъл мандат, ще избере нов зависим главен прокурор за следващите 7 години.

Утре пък ще гласуваме в комисията по антикорупция отстраняването на друг лоялен кадър на Пеевски - Антон Славчев. Ще има ли мнозинство…

П.С. Все пак може и да са прави коментиращите този пост и да има и добра новина в Решението на ВАС - кой би гласувал за КОЙ."