Коментари

Папазян: Лена Бориславова ми напомня на моя батальонен командир, говори преди да мисли

   
Папазян: Лена Бориславова ми напомня на моя батальонен командир, говори преди да мисли

Лена Бориславова ми напомня на моя батальонен командир в казармата. За него казваха прекрасен военен, но думите изпреварват мисълта. Това обясни журналистът от "24 часа" Едуард Папазян след интервюто на Бориславова в ефира на bTV, в което тя заяви, че коалиционно споразумение между ПП и "Да, България" е било одобрено преди поне две седмици. Изявлението ядоса "Да, България", а един от учредителите на движението Веселин Калановски каза, че думите на Бориславова ще повлияят на решението на ДБ. 

"Понякога Лена Бориславова казва нещо, което мисли, но не прецени какъв може да бъде ефектът. Другото е, че специално "Да, България" са изправени пред много сериозен избор - дали биха могли да влязат сами в парламента", обясни пред NOVA NEWS Папазян.

"Те предлагат предварителни избори, но не са толкова много. Хората, които са десни, не ходят да гласуват именно заради такива неща. Заради разприте, безпринципните "сглобки", заради това, че си арестувал един човек, след което го молиш да станете партньори", допълни той. 

По-рано днес "Демократи за силна България" опитаха да наложат натиск върху "Да, България" да запазят коалицията между ДБ и "Продължаваме промяната".

"В момент на тежка политическа криза, ние от "Демократи за силна България", се ангажираме с отговорността да предложим пътя към сигурно и проспериращо бъдеще за България", пише в позицията на ДСБ разпространена тази сутрин.

"Оценяваме единството и устойчивостта на коалицията „Продължаваме промяната - Демократична България", като основен фактор за създаването на антикорупционно евроатлантическо мнозинство. Убедени сме, че само редовно правителство, основано на тези принципи, ще направи България силна и богата държава в обединена Европа".